Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به قنل از روزیاتو، براساس یک گزارش نظامی منتشر شده در ایالات متحده، کره شمالی بیش از ۶۰ بمب هسته ای و ۵,۰۰۰ تن سلاح های شیمیایی در اختیار دارد. در این گزارش که با عنوان «تاکتیک های کره شمالی» ماه گذشته منتشر شده، ارتش ایالات متحده مدعی شده که بعید است این کشور دست از این زرادخانه های هسته ای و شیمیایی خود برداشته و از آن ها به عنوان یک عامل بازدارنده در تلاش ها برای تغییر رژیم استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در این گزارش چنین آمده است: «برآوردها در مورد سلاح های هسته ای کره شمالی بین ۲۰ تا ۶۰ بمب است، با ظرفیت تولید ۶ بمب جدید در هر سال» و در ادامه تصریح شده که بر اساس دیگر برآوردها، تعداد بمب های هسته ای کره شمالی در پایان سال ۲۰۲۰ از ۱۰۰ عدد نیز فراتر خواهد رفت. بر اساس این گزارش «کره شمالی به دنبال سلاح های هسته ای است زیرا رهبران آن فکر می کنند که تهدید حمله هسته ای دیگر کشورها را از فکر کردن به تغییر رژیم بازخواهد داشت». ارتش ایالات متحده برآورد می کند که کره شمالی سومین زرادخانه سلاح های شیمیایی بزرگ جهان را در اختیار دارد که بین ۲,۵۰۰ تا ۵,۰۰۰ برآورد می شود.  
نهادهای نظامی ایالات متحده بر این باورند که در صورت درگیری نظامی، کره شمالی از گلوله های توپخانه ای شیمیایی استفاده نماید. دولت ایالات متحده، همچنین، از این بیم دارد که رژیم کیم جونگ اون باکتری های سیاه زخم و آبله را در قالب سلاح توسعه داده و در صورت لزوم به کار خواهد گرفت. بر اساس برآوردها، در صورت استفاده از موشک های آغشته به تنها یک کیلوگرم باکتری سیاه زخم در حمله به سئول، دستکم ۵۰,۰۰۰ نفر از مردم این شهر جانشان را از دست خواهند داد.  
همچنین این گزارش مدعی است که رژیم کره شمالی توانمندی های جنگ سایبری خود را تقویت کرده و بیش از ۶,۰۰۰ هکر را مدیریت می کند که تعداد زیادی از آن ها در خارج از خاک آن فعال هستند و به کامپیوترهای هدف خود در سراسر نقاط جهان دسترسی دارد. بر اساس گزارش درز کرده سازمان ملل در اوایل ماه جاری، به احتمال فراوان کره شمالی توانسته کلاهک های هسته ای کوچک برای قرار گرفتن روی موشک های بالستیک را توسعه دهد که یکی از مهم ترین گام ها در توسعه سلاح های هسته ای دوربرد است. رژیم کیم جونگ اون از سال ۲۰۱۷ تاکنون هیچ سلاح هسته ای یا موشک دوربردی را آزمایش نکرده است، بعد از آنکه ادعا کرد تلاشش برای توسعه بمب هسته ای را با موفقیت به پایان رسانده است.  
در سال ۲۰۱۷ کیم جونگ اون نظاره گر پرتاب ظاهراً موفق موشک بالستیک قاره پیمای Hwasong-15 بود که توانای هدف قرار دادن سرزمین اصلی ایالات متحده را دارد. همچنین کارشناسان نظامی و امنیتی بر این باورند که کره شمالی یک بمب گرما هسته ای را در سایت های زیرزمینی خود آزمایش کرده که به دلیل قدرت فراون باعث ویران شدن کوه های بالای سایت زیرزمینی شده است. کارشناسان آن زمان هشدار داده بودند که کیم تنها نیازمند این است که تکنولوژی کوچک کردن کلاهک هسته ای برای قرار دادن آن روی موشک های بالستیک قاره پیما را بدست آورد و در صورت تحقق این هدف تنها نیازمند توسعه تکنولوژی هدف گیری دقیق و فرود آوردن موشک های دارای کلاهک هسته ای بر سر اهدافی خاص در ایالات متحده خواهد بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سلاح کره شمالی ارتش نظامی بمب گلوله موشک ایالات متحده هسته ای کره شمالی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۰۵۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازی اتمی بن‌سلمان/ بازگشت ایران و عربستان به عصر تنش؟
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • ۵ نیروی هوایی برتر جهان در سال ۲۰۲۴؛ از تفنگداران دریایی آمریکا تا نیروی هوایی روسیه (+عکس)
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • تانک M2 بردلی: بررسی جامع تانک افسانه‌ای ایالات متحده (+عکس)
  • آکسیوس : تعویق ارسال محموله سلاح از آمریکا به اسرائیل
  • آکسیوس : آمریکا تحویل یک محموله مهمات به اسرائیل را به تعویق انداخت