Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، در ادامه تنش‌ها میان آمریکا و کره جنوبی در خصوص تقسیم هزینه‌های استقرار نیروهای آمریکایی در شبه‌جزیره کره، ارتش آمریکا اعلام کرد که به ۹ هزار تن از کارکنان کره‌ای که در بخش‌های اجرایی و فنی و اداری برای نظامیان آمریکایی در کره جنوبی کار می‌کنند، هشدار داده در صورت عدم حصول توافق میان دو کشور، از ماه آوریل (فروردین و اردیبهشت ماه) اخراج می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش خبرگزاری «رویترز»، واشنگتن و سئول تاکنون نتوانسته‌اند در خصوص تقسیم هزینه‌های استقرار حدود ۲۸۵۰۰ نظامی آمریکایی در کره جنوبی به توافق دست یابند.

طبق این گزارش، دو کشور تاکنون شش دور مذاکره در خصوص تقسیم هزینه‌ همکاری دفاعی برگزار کرده‌اند، اما به واسطه اختلافات در خصوص درخواست واشنگتن برای افزایش ناگهانی سهم کره جنوبی برای ادامه حضور نظامیان آمریکا در شبه‌جزیره کره برای سال جاری میلادی، موفق به توافق نشده‌اند.

«هری هریس» سفیر آمریکا در کره جنوبی اعلام کرد که توافق فعلی میان دو کشور آمریکا و کره جنوبی، پایان سال 2019 منقضی شده، اما ارتش آمریکا در حال حاضر از «بودجه باقیمانده» استفاده می‌کند تا تأثیر کمبود بودجه بر کارکنانش را کاهش دهد.

نیروهای آمریکا در کره (USFK) اعلام کردند که طبق قوانین آمریکا مبنی بر اطلاع‌رسانی از ۶۰ روز قبل، از روز گذشته (سه‌شنبه)، ارسال «نامه‌های ترخیص» به کارکنان را آغاز کرده‌اند.

در بیانیه ارتش آمریکا آمده است: «بدون ادامه تعهد جمهوری کره به تقسیم هزینه استخدام نیروهای کره‌ای ما،  بودجه برنامه‌ریزی شده نیروهای آمریکایی در کره برای پرداخت حقوق و دستمزد به پایان می‌رسد».

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به طور مداوم تأکید کرده است که کره جنوبی باید سهم بیشتری برای میزبانی نظامیان آمریکایی بپردازد. آمریکا خواستار بودجه پنج میلیارد دلاری در سال شده است که این پنج برابر بودجه‌ای است که کره جنوبی سال گذشته طبق یک قرارداد یکساله متعهد به پرداخت آن شده بود.

با اینحال مقام‌های کره جنوبی تأکید کرده‌اند که درخواست آمریکا خارج از چارچوب توافق فعلی است و هرگونه توافقی باید «منطقی، منصفانه و مورد قبول طرفین باشد».

حقوق ۸۷۰۰ تن از کارکنانی که در بخش اجرایی، فنی و دیگر خدمات برای ارتش آمریکا کار می‌کنند از حدود ۷۰ درصد از سهمی که کره جنوبی پرداخت می‌کند، تأمین می‌شود.

از زمان پایان جنگ کره در سال ۱۹۵۳، کره جنوبی میزبان حدود ۳۰ هزار تفنگدار دریایی آمریکا است. مردم کره جنوبی بارها در اعتراض به حضور نظامیان آمریکایی که باعث ایجاد مشکلات زیادی در این کشور شده‌اند، تظاهرات کرده و خواستار خروج ارتش آمریکا از این کشور هستند. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند

چند تن از اعضای جمهوری خواه کنگره آمریکا اعلام کردند که در صورت صدور قرار بازداشت مقامات اسرائیلی از سوی دادگاه لاهه، قانون مجازات مقامات این نهاد حقوقی را مطرح خواهند کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره آمریکا طرحی را آماده کرده‌اند که در صورت صدور قرار بازداشت مقامات اسرائیلی از سوی دیوان کیفری بین‌المللی، آمریکا مقامات این نهاد حقوقی را تحریم کند.

«مایکل مک‌کال» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا به وبگاه خبری آکسیوس گفت: «ما این قانون احتیاطی را تنها در صورتی که مجبور شویم، مطرح خواهیم کرد».

عربده کشی نتانیاهو برای دادگاه لاهه

روز دوشنبه نیز 12 سناتور جمهوریخواه  با ارسال نامه‌ شدیداللحنی به «کریم خان» دادستان دیوان بین المللی کیفری او را تهدید کردند که در صورت صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی، او و مقامات دادگاه و اطرافیان و خانوده‌اش با «عواقب جدی» مواجه خواهند شد.

هفته گذشته نیز اعضای کنگره آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی نسبت به صدور حکم بازداشت مقامات اسرائیلی هشدار داده بودند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در تاریخ 7 اردیبهشت همزمان با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد تحت تعقیب قرار گرفتن مقامات سیاسی و نظامی ارشد این رژیم از سوی دیوان کیفری بین‌المللی (لاهه)، این نهاد بین‌المللی را نیز تهدید کرده است.

گفته می شود نتانیاهو با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از وکلا و مقامات ارشد حقوقی این رژیم همچون یاریو لوین، وزیر دادگسترس در تلاش اند تا مانع از هرگونه صدور تعقیب بین المللی مقامات سیاسی و فرماندهان و نظامیان اسرائیلی از سوی دادگاه بین المللی لاهه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا لبنان را تهدید کرد: یا موافقت با ساخت برج‌های مراقبت یا توقف حمایت‌ها از ارتش
  • امیرعبداللهیان: ۲ روز قبل از عملیات وعده صادق به طرف آمریکایی هشدار دادیم
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • انصارالله یمن، رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • اعضای کنگره آمریکا دیوان کیفری بین‌المللی را تهدید کردند
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست