Web Analytics Made Easy - Statcounter

­

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پايگاه اينترنتي کميته اطلاعات سناي آمريکا، جامعه اطلاعاتي آمريکا گزارشي درباره ارزيابي خود از تهديدات جهاني منتشر کرد .
در اين گزارش با اشاره به تهديد چين در زمينه سلاح هاي هسته اي اعلام شده است ارتش چين همچنان به نوين سازي نيروهاي موشکي هسته اي خود ادامه مي دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين گزارش اعلام مي کند: ‹‹ارتش آزاديبخش خلق چين›› با افزودن سامانه هاي تحرک پذيرتر و ارتقاي سامانه هاي سيلويي همچنان به مدرنيزه کردن نيروهاي موشکي هسته اي خود ادامه مي دهد. اين نسل جديد از موشک ها با هدف حصول اطمينان از کارآمد بودن توان بازدارندگي راهبردي چين توليد مي شود و امکان روي آوردن به حمله دوم را در اختيار ارتش چين قرار مي دهد. چين همچنين يک پرنده هايپرسونيک (داراي سرعت مافوق صوت) را آزمايش کرده است. افزون بر اين، نيروي دريايي ارتش آزاديبخش خلق چين همچنان به ساخت و توسعه موشک هاي بالستيک جي.ال.-2 ، که از زيردريايي پرتاب مي شود ادامه مي دهد. اين کشور همچنين ممکن است زيردريايي هاي کلاس جي.آي.ان. بيشتري بسازد. اين نوع زيردريايي توانايي حمل موشک هاي مجهز به کلاهک هسته اي را دارند. زيردريايي هاي مزبور که به موشک هاي بالستيک قابل پرتاب از زيردريايي مجهز هستند اين امکان را براي اولين بار به نيروي دريايي ارتش آزاديبخش خلق چين مي دهد که توان پرتاب موشک هاي دوربرد هسته اي از دريا را در اختيار داشته باشد. چيني ها همچنين قصد خود را مبني بر ايجاد ‹‹توان سه گانه هسته اي›› از طريق روي آوردن به ساخت بمب افکن هاي نسل بعد که قادر به حمل سلاح هسته اي باشند اعلام کرده اند.

کره شمالي تقابل جوترين تهديد کننده آمريکا از طريق تسليحات کشتار جمعي

در اين گزارش با اشاره به برنامه موشکي و هسته اي کره شمالي ، اين کشور در سال آينده ناآرام ترين و تقابل جو ترين تهديد کننده آمريکا از طريق تسليحات کشتار جمعي توصيف شده است.
اين گزارش اعلام مي کند: کره شمالي در خلال سال آينده از جمله ناآرام ترين و تقابل جوترين تهديد کننده ايالات متحده آمريکا به وسيله تسليحات کشتار جمعي خواهد بود. کره شمالي سابقه صادرات موشک هاي بالستيک به شماري از کشورها را در کارنامه خود دارد. اين کشور براي مثال به ايران و سوريه موشک هاي بالستيک صادر کرده است. کره شمالي در ساخت يک راکتور هسته اي در سوريه به دولت اين کشور کمک مي کرد. البته، اين راکتور هسته اي در سال 2007 نابود شد. اين مثال ها نشان دهنده آن است که کره شمالي علاقه مند و مايل است که فناوري هاي خطرناک را اشاعه دهد.
کره شمالي در سال 2017 و براي دومين سال متوالي تعداد زيادي موشک بالستيک را آزمايش کرد. از جمله اين آزمايش هاي موشکي مي توان به اولين آزمايش موشک هاي بالستيک قاره پيما اشاره کرد. پيونگ يانگ به دنبال آن است که موشک دوربردي بسازد که توان حمل کلاهک هاي هسته اي را داشته باشد و از اين رهگذر ايالات متحده آمريکا را به طور مستقيم مورد تهديد قرار دهد. اين کشور همچنين ششمين آزمايش هسته اي خود را نيز انجام داد که تا اين تاريخ بزرگترين آزمايش هسته اي کره شمالي محسوب مي شود.
ارزيابي ما اين است که کره شمالي داراي يک توانمندي قديمي در حوزه تسليحات ميکروبي است. ارزيابي ما همچنين اين است که پيونگ يانگ داراي زيرساخت هاي مناسبي در حوزه بيوتکنولوژي است و اين زيرساخت مي تواند برنامه تسليحات بيولوژيک کره شمالي را مورد حمايت قرار دهد. ما همچنين بر اين باوريم که کره شمالي برنامه اي در حوزه تسليحات شيميايي دارد و احتمالا مي تواند اين نوع تسليحات را با ايجاد تغييراتي در مهمات متعارف به کار برد و يا با شيوه هاي غيرمتعارف و هدفمند به کاربرد آنها مبادرت ورزد.

پاکستان همچنان به توليد جنگ افزارهاي هسته اي و توسعه آن ادامه مي دهد

در اين گزارش عنوان شده است پاکستان همچنان به توليد جنگ افزارهاي هسته اي و توسعه آن ادامه مي دهد .
اين گزارش اعلام مي کند: پاکستان همچنان به توليد تسليحات هسته اي و توسعه انواع جديدتر اين تسليحات، شامل سلاح هاي تاکتيکي کوتاه برد، موشک هاي کروز مستقر در دريا، و موشک هاي بالستيک دوربردتر، ادامه مي دهد. اين گونه از تسليحات هسته اي خطرات جديدي را در ديناميک تنش ها و امنيت منطقه به وجود خواهند آورد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، براساس اعلام وزارت دفاع روسیه، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور پس از آنچه تهدیدهای تحریک‌آمیز برخی مقامات غربی خوانده شده، دستور آغاز رزمایش‌های نظامی استفاده از تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی را صادر کرده است.

بنا به اعلام وزارت دفاع روسیه، براساس دستور پوتین، در این رزمایش آمادگی نیروهای هسته‌ای غیر راهبردی مسکو به منظور انجام عملیات‌های جنگی به بوته آزمایش گذاشته خواهد شد.

همچنین، در این رزمایش‌های نظامی تمرین آماده‌سازی و استقرار تسلیحات هسته‌ای غیر راهبردی نیز گنجانده خواهد شد. به گفته وزارت دفاع روسیه، آرایش‌های موشکی در منطقه نظامی جنوبی و نیروهای دریایی در این رزمایش مشارکت خواهند داشت.

در بخشی از بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: این رزمایش با هدف حصول اطمینان از تمامیت ارضی و حاکمیتی روسیه و در واکنش به اظهارات و تهدیدهای تحریک‌آمیز برخی مقامات غربی علیه فدراسیون روسیه صورت خواهد گرفت.

درباره تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی بیشتر بخوانید

هرچند در این بیانیه نام مقامات مورد نظر روسیه یاد نشده اما مسکو به دفعات تاکید کرده که اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره احتمال مداخله مستقیم پاریس در جنگ اوکراین، به شدت خطرناک است.

روسیه تاکید دارد که آمریکا و متحدان اروپایی این کشور با حمایت از اوکراین با ده‌ها میلیون دلار سلاح، جهان را در آستانه رویارویی قدرت‌های هسته‌ای قرار داده‌اند.

نکته حائز اهمیت درباره بیانیه وزارت دفاع روسیه این است که کشورهای هسته‌ای به طور معمول تسلیحات اتمی خود را با برگزاری رزمایش وارسی می‌کنند اما به ندرت با انتشار بیانیه‌ای علنی، چنین رزمایش‌هایی را به تهدیدهای «مشخصی» پیوند می‌دهند.

کد خبر 6098099

دیگر خبرها

  • تنش شدید میان روسیه و غرب درباره اعزام نیرو به اوکراین/ تصرف دو منطقه دیگر اوکراین توسط ارتش روسیه
  • واکنش ارتش اشغالگر به تعلیق محموله تسلیحات آمریکا
  • آمریکا با کدام تسلیحات لیزری به جنگ پهپادها می‌رود؟
  • گزینه‌های آمریکا در برابر بلندپروازی‌های اتمی عربستان
  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار می‌کند
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار موشک در منطقه آسیا-اقیانوسیه