Web Analytics Made Easy - Statcounter

ترجمه اختصاصی ایسکانیوز- کرهای ها جامعه 150 هزار نفری را در ژاپن،««کشور رقیب کره شمالی»» ایجاد کرده اند که به یک کره کوچک در این کشور تشبیه شده است.

حتی با افزایش تظاهرات ضد برنامه هسته ای کیم جونگ اون در توکیو این جامعه کوچک طرفداری خود را از برنامه های هستهای کیم بیشتر نشان داده است.

گارد امنیتی ژاپن مجبور است در نزدیکی مدارس کره شمالی و برای محافظت از هزاران کودک که در حال آموزش زبان کره و تاریخ و ایدئولوژی کیم ایل سونگ هستند، نگهبانی دهد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گارد کودکان کره ای را مجبور می کند تا قبل از ترک مدرسه لباس های سنتی کره شمالی را که به تن دارند، دربیاورند.

حتی نگرانی هایی در مورد تبعیض نژادی بر اقلیت کره ای که در ژاپن هستند، توسط سازمان ملل متحد مطرح شده است.

این جامعه کره شمالی که در ژاپن قرار دارد، از زمان ورود هزاران کره ای در سال 1910 به این کشور به وجود آمد، درست زمانی که امپراتوری رو به گسترش توکیو توجه خود را به شبه جزیره کره معطوف داشت.

در دهه 1950 پس از جنگی که بین کره شمالی و جنوبی جوانه زد، 600 هزار شهروند کره ای که در ژاپن زندگی می کردند، مجبور شدند تا این قسمت از ژاپن را که اکنون در آن ساکن هستند، انتخاب کنند.

اتباع کره شمالی که در ژاپن زندگی می کنند به چونگ ریون معروف هستند.

با وجود اینکه بیشتر این شهروندان از کره جنوبی بودن اما برخی از آن ها به سمت کره شمالی متمایل شدند و این آغاز تولد چونگ ریون بود.

کیم ایل سونگ به این افراد وعده داده بود تا مدارس و بانک های آن ها را تامین مالی کند و برخی معتقدند که چونگ ریون ارزش 125 میلیارد دلاری دارد.

یک دانشجو از دانشگاه کره ای در توکیو به سایت ویدئویی آنلاین Vox گفت: "دلیل این که ما هنوز هم می توانیم در اینجا باشیم، به لطف کیم ایل سونگ و سیاست های او است."

وی در ادامه گفت: " من این مساله را با اطمینان می گویم که او کسی است که به من هویت کره ای بخشیده است."

بعد ازاینکه کره شمالی مردم ژاپن را به وعده پرداخت پول برای جاسوسی از کشور خود ربوده بود، این کشور و ژاپن دچار تاریخ طولانی از درگیری و منازعات شده اند.

در سالهای اخیر این درگیری ها و کشمکش ها بین کره شمالی و ژاپن بعد از آزمایشات مکرر پیونگ یانگ افزایش یافته است، آزمایشاتی که جهان را به سوی جنگ جهانی سوم پیش می برد.

کیم ایل سونگ کیست؟

کیم ایل سونگ در سال 1912 در منطقهٔ شمالی کره متولد شد و اولین رهبر کره شمالی از سال ۱۹۴۸ تا ۱۹۹۴ بود. پس از وی پسرش کیم جونگ ایل، به رهبری کرهٔ شمالی منصوب شد. او رئیس‌جمهور ابدی کره شمالی است.

وی از جوانی به علت همجوار بودن شبه جزیرهٔ کره با اتحاد جماهیر شوروی و تماس‌هایی که با چینی‌های طرفدار کمونیسم داشت، تحت تأثیر عقاید کمونیستی قرار گرفت و به مبارزات مسلحانه علیه ارتش ژاپن روی آورد و درسال ۱۹۳۵ ارتش ضد ژاپنی را تشکیل داد. در سال ۱۹۳۷ به فرماندهی وی به یک پاسگاه پلیس ژاپن حمله کردند که منجر به کشته شدن چند سرباز ژاپنی شد. پس از این حمله او و دیگر اعضای حزبش تحت تعقیب ارتش ژاپن قرار گرفتند. پس از فشارهای زیادِ ارتش ژاپن به وی و همرزمانش، سرانجام در سال ۱۹۴۰ به اتحاد جماهیر شوروی گریخت و در سال ۱۹۴۱ به ارتش سرخ شوروی ملحق شد.

پس از شکست ژاپن و اشغال قسمت شمالی کره توسط ارتش سرخ شوروی در سال ۱۹۴۵، کیم ایل سونگ دوباره به کره برگشت و توانست در سال ۱۹۴۸ جمهوری دموکراتیک خلق کرهٔ شمالی را تشکیل دهد و در سال ۱۹۴۹ به کمک استالین رهبر شوروی قدرت خود را توسعه بخشد. سرانجام در سال ۱۹۵۰ به بهانهٔ متحد کردن شبه جزیرهٔ کره به منطقهٔ جنوبی حمله کرد و توانست تا سئول پیش برود ولی با ورود ارتش ایالات متحده آمریکا و نیروهای سازمان ملل به جنگ، ارتش کمونیستی کره به رهبری کیم ایل سونگ مجبور به عقب‌نشینی شد و سرانجام در ژوئیهٔ سال ۱۹۵۳ قرارداد آتش‌بس را پذیرفت و شبه جزیرهٔ کره به دو قسمت شمالی و جنوبی تقسیم گردید و مرز بین کره شمالی و کرهٔ جنوبی بسته شد.

کیم ایل سونگ معتقد بود برای داشتن یک کشور قدرتمند و مستقل نیاز به یک ارتش قدرتمند است به همین دلیل امور نظامی بر تمام مسائل کشور ارجحیت داشت که همین امر باعث گسترش فقر در کره شمالی گردید. پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۹۱ و پایان تنش‌ها میان بلوک شرق و بلوک غرب، کیم ایل سونگ کماکان بر اعتقادات کمونیستی خود و مبارزه با دنیای سرمایه داری بهخصوص مهم‌ترین دشمن خود یعنی کرهٔ جنوبی پافشاری می‌کرد. سرانجام کیم ایل سونگ در سن ۸۲ سالگی در سال۱۹۹۴ در کرهٔ شمالی در گذشت.

کیم جونگ اون کره شمالی پیونگ یانگ کره جنوبی کیم ایل سونگ

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند

دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی در آسیا را تاسف آور خواند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سخنگوی ارشد دولت ژاپن اظهارات اخیر جو بایدن رئیس جمهور آمریکا درباره بیگانه هراسی و ارتباط آن با رشد اقتصادی کشورهای آسیایی را تاسف آور خواند.

جو بایدن هفته گذشته در اظهاراتی گفته بود بیگانه هراسی یا مهاجر هراسی در اقتصاد کشورهای آسیایی از چین و ژاپن تا هندوستان، مانع رشد آنها شده است در حالی که موضوع مهاجرت برای اقتصاد آمریکا خوب بوده است.

یوشیماسا هایاشی دبیر اول کابینه ژاپن در یک کنفرانس خبری بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: ما به ایالات متحده شکایت کردیم که این اظهارات براساس درک درست از سیاست ژاپن نبوده و مایه تاسف است.

با این حال هایاشی به سرعت تصریح کرد ارتباط ژاپن با متحد امنیتی بزرگ خود یعنی آمریکا مستحکم تر از آن چیزی است که دیده می شود و توکیو در تلاش برای قوی تر کردن آن است.

بایدن در این نشست که برای جمع آوری کمک های مالی برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 برگزار شده بود، تصریح کرد یکی از دلایل رشد اقتصادی ما به دلیل وجود شما  و بسیاری افراد دیگر است. چرا؟ زیرا ما از مهاجران استقبال کردیم.

رئیس جمهور آمریکا خاطرنشان کرد چرا اقتصاد چین به شکلی بد دچار وقفه شده؟ چرا ژاپن دچار مشکل است؟ چرا روسیه و هند مشکل اقتصادی دارند؟ زیرا آنها بیگانه هراسی و مهاجر هراسی دارند. آنها مهاجران را نمی خواهند. مهاجران عواملی هستند که ما را قوی تر می کنند.

براساس این گزارش دولت ژاپن که همواره به یکدستی و همگونی در کشورش افتخار می کند، مدت هاست درباره موضوع مهاجرت بسیار محتاط شده است در حالی که کاهش نرخ زاد و ولد و پیر شدن سریع جمعیت در این کشور با کمبود نیروی کار در دهه های آینده مرتبط است.           

در همین حال فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن هفته گذشته در یک مصاحبه خبری اظهار کرد اگر او به دنبال تشویق به مهاجرت برای معکوس کردن کاهش رشد جمعیت کشور باشد، باید از کارگران ماهر برای مهاجرت به کشورش دعوت کند اما باید یک برنامه کامل مهاجرتی را اتخاذ کند.

وی افزود: دعوت از کارگران توانمند و با انگیزه به ژاپن برای حمایت از جامعه ژاپن، چیزی است که ما به دنبال آن هستیم.

کیشیدا خاطرنشان کرد همچنان کسانی در جامعه ژاپن هستند که به ایده مهاجرت پیوسته و نامعلوم نیروی کار خارجی پایبند هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منتظر فیلم برنده بهترین جلوه‌های ویژه اسکار باشید
  • درگذشت مقام عالیرتبه در کره شمالی + عکس و جزئیات | او به هر ۳رهبر خدمت کرده بود | تمجید کیم جونگ اون از وی
  • آزمون: بازی با ژاپن شیرین‌ترین برد فوتبالی‌ام بود
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • میزبانان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ مشخص شدند
  • (ویدئو) چرا همه عاشق آهنگی درباره کیم جونگ اون شده‌اند؟
  • شهاب زاهدی: گلزنی برای پرسپولیس سخت بود، در ژاپن راحت گل می‌زنم
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • نظارت داور ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا