Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک مفسر سياسي ايرلندي بر اين باور است که قدرت نظامي کره شمالي صرفا براي دفاع از خود است و مي‌تواند هرگونه تجاوز احتمالي آمريکا عليه پيونگ يانگ را متوقف کند. «فينيان کانينگهام» مفسر سياسي ايرلندي در مصاحبه با خبرگزاري تسنيم تاکيد کرد: دکترين نظامي کره شمالي بر اساس بازدارندگي و دفاع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين کشور بارها اعلام کرده است که قدرت نظامي اش با هدف متوقف کردن تجاوز آمريکا است. اگر کره شمالي اين تسليحات را نداشته باشد، آمريکا احتمالا تاکنون به اين کشور حمله کرده بود، همان طور که با ساير کشورها نيز همين کار را کرده است. کره شمالي شرايط را به گونه اي مي بيند که آمريکا را تهديدي عليه موجوديت خود مي داند.
وي در پاسخي درباره اعمال تحريم هاي بيشتر شوراي امنيت سازمان ملل و آمريکا عليه کره شمالي و اينکه آيا اين تحريم ها مي تواند جلوي برنامه هاي موشکي و هسته اي پيونگ يانگ را بگيرد، گفت: نه، همه نشانه ها و اظهارات مقام هاي دولت کره شمالي نشان مي دهد که پيونگ يانگ برنامه هاي موشکي و تسليحات اتمي اش را به خاطر تحريم هاي اقتصادي اعمال شده از سوي شوراي امنيت سازمان ملل؛ متوقف نخواهد کرد. حتي بسياري از منابع آمريکايي و غربي نيز اذعان مي کنند که کره شمالي دست از توسعه قابليت هاي موشکي و هسته اي نخواهد کشيد. همان طور که رئيس جمهور روسيه گفته است، مردم کره شمالي ترجيح مي دهند علف بخورند تا اينکه برنامه هاي تسليحاتي خود را کنار بگذارند. گزارش ها نشان مي دهد که اين کشور ذخاير فراواني از سوخت را در اختيار دارد. بنابر اين تحريم ها هيچ تاثير فيزيکي بر توسعه ارتش کره شمالي نخواهد داشت. به نظر من، روسيه و چين نبايد به دور جديد تحريم هاي کره شمالي راي مثبت مي دادند. اين تحريم ها غير سازنده است. اين تحريم ها از نظر اخلاقي و قانوني نيز زير سئوال است، به خصوص با در نظر گرفتن اين نکته که اين تحريم ها توسط بزرگترين رژيم سرکش جهان يعني ايالات متحده وضع و اعمال شده است. کل منطقي که در پشت اين تحريم ها است، ريشه در تجاوزگري آمريکا عليه کره شمالي دارد. روسيه و چين بايد دست از حمايت از اين منطق بردارند و مانع از اعمال تحريم هاي بيشتر شوند. روسيه و چين بايد به جاي آن، بر روي تعهدات اخلاقي همه طرف ها تاکيد و پافشاري کنند به خصوص آمريکا تا وارد ديپلماسي و گفت‌وگو شود. هدف اصلي آمريکا از اعمال فشار بر کره شمالي بار ديگر در اظهارات اخير دونالد ترامپ در مجمع عمومي سازمان ملل مشخص شده است. ترامپ گفته است که آمريکا آماده نابودي کامل کره شمالي است. ترامپ و ساير مقام هاي ارشد آمريکايي بارها کره شمالي را با يک جنگ پيشگيرانه تهديد کرده اند. چنين جنگي از نظر قوانين بين المللي، غيرقانوني است. اين نوع جنگ به طور آشکار، تجاوز در پوشش دفاع است. اين نوع جنگ توسط آلمان نازي مورد استفاده قرار گرفت و بعدا بر اساس اصول پيمان نورنبرگ ممنوع اعلام شد. ولي همان طور که مي دانيم، آمريکا خود را فراتر از قانون مي داند. آمريکا پيش از اين نيز از سلاح هاي هسته اي در هيروشيما و ناکازاکي استفاده کرده و در سال 1945 ميلادي بيش از 250 هزار نفر را با 2 بمب اتمي کشته است.
وي در ادامه در پاسخ به سئوالي درباره احتلاف نظر بين آمريکا، روسيه و چين بر سر استفاده از گزينه نظامي عليه کره شمالي، تصريح کرد: بي شک اختلافاتي بين قدرت هاي جهاني بر سر استفاده از گزينه نظامي عليه کره شمالي وجود دارد. روسيه و چين به درستي اعلام کرده اند که ديپلماسي و گفت‌وگو بين همه طرف ها تنها راه ممکن براي حل و فصل مسالمت آميز بحران است. آلمان و فرانسه نيز از موضع روسيه و چين حمايت کرده اند. متحدان آمريکا در منطقه يعني ژاپن و کره جنوبي هم ظاهرا از سياست مذاکره حمايت مي کنند. به نظر مي رسد آمريکا از موضع افراطي معمولي خود عليه کره شمالي استفاده کرده و به اين کشور اولتيماتوم داده است تا برنامه هسته اي خود را کنار بگذارد. موضع متکبرانه آمريکا، بي فايده است. کره شمالي اعلام کرده است که در برابر آمريکا تسليم نخواهد شد. کره شمالي به سرنوشت تلخ ليبي عراق و ساير کشورهايي اشاره کرده است که توسط آمريکا اشغال و نابود شده است، آن هم با علم به اينکه اين کشورها تسليحات کشتار جمعي ندارند. کره شمالي همچنين اين مساله را در نظر مي گيرد که رهبران آمريکايي به هيچ وجه قابل اعتماد نيستند همان طور که تهديدات ترامپ براي لغو توافق هسته اي با ايران اين مساله را به خوبي نشان داده است. تنها راه پيش رو براي طرف هاي منطقه، گفت‌وگوي متقابل براي برطرف کردن نگراني هاي امنيتي است. اگر کره شمالي اين امتيازات را بدهد که برنامه هسته اي اش را محدود مي کند، از سوي ديگر آمريکا نيز بايد اين امتياز را بدهد که حضور گسترده نيروهاي نظامي اش در شبه جزيره کره را کاهش خواهد داد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۸۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه

به گزارش خبرگزاری مهر، وبگاه آمریکایی آکسیوس به نقل از یک منبع آمریکایی اعلام کرده است که نمایندگان جمهوری خواه در کنگره این کشور در حال آماده سازی قوانین احتیاطی برای تحریم مقامات دیوان کیفری بین المللی لاهه هستند.

این منبع آگاه گفته است که در صورت صدور حکم بازداشت برای مقامات اسرائیلی از سوی دیوان کیفری بین المللی لاهه، قانون تحریم مقامات دیوان کیفری بین المللی در مجلس نمایندگان تصویب خواهد شد.

آکسیوس در عین حال به نقل از رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفته است که در حال حاضر قانون احتیاطی را به رأی نمی‌گذاریم، مگر اینکه مجبور به این کار شویم.

این اقدام نمایندگان کنگره آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که روز گذشته وکلای هلندی درخواستی را برای صدور حکم بازداشت برای نتانیاهو و مقامات اسرائیلی به دادگاه کیفری بین‌المللی ارائه کردند. در همین ارتباط گفته شده است که گروهی از وکلای هلندی با ارائه درخواستی به دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه، خواستار صدور حکم بازداشت نتانیاهو و دیگر مسئولان اسرائیلی شدند.

دیوان کیفری بین‌المللی لاهه برای رسیدگی به جرایم نسل‌کشی، جنایات علیه بشریت، جنایات جنگی و جنایت تجاوز با استناد به «منشور رم» مصوبه سال ۱۹۹۸ میلادی، برپا شد. رژیم صهیونیستی و آمریکا هرچند «اساسنامه رم» را امضا کردند، اما با خودداری از نهایی کردن آن، عضو دیوان نیستند.

در نتیجه شکایت آفریقای جنوبی علیه رژیم صهیونیستی در بهمن ماه سال گذشته، دیوان بین‌المللی کیفری مقرر کرد «رژیم صهیونیستی هر ماهه گزارشی از اقدامات خود را به این نهاد بین‌المللی ارائه دهد». اما رژیم صهیونیستی نه‌تنها از انجام این امر سر باز زد، بلکه ماشین جنگی نتانیاهو همچنان رو به جلو در حال پیش‌روی است و درحال حاضر رفح، نقطه کانونی دیگری است که حکایت از جنایات وحشیانه این رژیم دارد.

از چند روز پیش در رسانه‌ها گزارش‌هایی منتشر شده مبنی براین که صدور حکم محکومیت برای نتانیاهو و دیگر مقامات رژیم صهیونیستی قریب‌الوقوع است. نتانیاهو درباره احتمال صدور حکم جلب تحت فشارهای غیرعادی قرار دارد. این مسأله به منزله وخامت بزرگی در جایگاه بین‌المللی رژیم صهیونیستی است. نتانیاهو تلاش‌هایی را برای ممانعت از صدور حکم جلب با تمرکز ویژه بر دولت جو بایدن آغازکرده است که بسیار بعید به نظر می‌رسد که مقامات رژیم صهیونیستی از حکم احتمالی دادگاه لاهه شگفت زده شده باشند.

از سوی دیگر، رسانه‌های عبری زبان اذعان کردند که احتمال صدور حکم بازداشت از سوی دیوان کیفری بین‌المللی در لاهه باعث نگرانی شدید بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شده است.

این رسانه‌ها تاکید کردند: احتمال صدور حکم بازداشت بین‌المللی نتانیاهو باعث شده خواب از چشمان وی گرفته شود.

دفتر دادستانی دیوان کیفری بین‌المللی چند روز قبل با اشاره به اینکه از نگرانی‌های رسمی و غیررسمی مرتبط با تحقیقات این نهاد در ارتباط با جنگ غزه آگاه است، بر ادامه یافتن این تحقیقات تأکید کرد.

این دفتر با صدور بیانیه‌ای، توقف همه تلاش‌ها را برای مانع‌تراشی، ارعاب یا تأثیر بر مقامات دادگاه خوستار شد و خاطرنشان کرد که استقلال و بی‌طرفی دادگاه زمانی که تهدید به انتقام از این دادگاه یا مقامات آن وجود داشته باشد، تضعیف می‌شود.

دفتر دادستانی دادگاه لاهه همچنین تأکید کرد که تهدید دادگاه حتی بدون اقدام ممکن است بر پایه اساسنامه رم، جُرم ضد اجرای عدالت باشد.

پیشتر نیز منابع آگاه اعلام کردند که دادستان دیوان کیفری بین‌المللی با کارکنان بیمارستان‌های «الشفا» در شمال و «ناصر» در جنوب نوار غزه دیدار و گفت و گو کرد و اظهارات آنها را درباره جنایات نظامیان رژیم صهیونیستی و قتل عام بیماران و پناهندگان به این بیمارستان‌ها، به ثبت رساند.

به گفته این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، حوادثی که در این بیمارستان‌ها اتفاق افتاده، به دیگر تحقیقاتی ضمیمه می‌شود که دیوان کیفری درباره جنایات جنگی، ضد بشری، تجاوز و نسل کشی در نوار غزه انجام می‌دهد.

کد خبر 6099947

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • جمهوری‎‌خواهان کنگره در پی تحریم دیوان کیفری بین‎‌المللی هستند
  • اذعان «آسپیدس» به هدف قرار گرفتن ناو ایتالیایی در خلیج عدن
  • تصمیم عجیب آمریکا برای تحریم دیوان بین المللی لاهه
  • هاآرتص: تل‌آویو نگران همه گیر شدن تحریم علیه اسرائیل است
  • پیامدهای تسلط رژیم صهیونیستی بر محور فیلادلفیا در پی تجاوز به رفح
  • حماس: حمله صهیونیست‌ها به رفح ناکام‌کردن توافق آتش‌بس است
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • بمباران شدید شهر رفح توسط اشغالگران رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • هشدار آنروا درباره عواقب هرگونه تجاوز صهیونیست‌ها به رفح