Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران،روزنامه انگلیسی اکسپرس در گزارشی نوشت: تنش اخیر میان آمریکا و کره شمالی به شدت بالا گرفته و این موضوع علاوه بر مقامات آمریکا، متحدان این کشور در همسایگی پیونگ ‌یانگ را نیز نگران کرده است.

تشکیل اتاق فکر پکن-مسکو

«تونی برنتون» سفیر سابق روسیه به روزنامه اکسپرس گفت روسیه در کنار چین در جهت مخالفت با آمریکا سخن خواهند گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنتون گفت: روسیه به منظور فشار بر آمریکا برای عقب نشینی از موضع خود در قبال «کیم جونگ اون» همچنان ارتباط نزدیکی با پکن خواهد داشت.

برنتون گفت: «ما فاصله زیادی با یک راه حل واقعی داریم. روسیه قطعا جنگ میان آمریکا و کره شمالی را نمی خواهد. روس ها این حقیقت را که کره شمالی سلاح هسته ای در اختیار داشته باشد، نمی پسندد.»

به گفته وی، آنها مایل هستند به مسیری برسند که بتوانند این موقعیت را متوقف کنند. آنها نمی خواهند آمریکا بیاید و نظام کره شمالی را براندازد و جنگ کره را موجب شود.

پوتین و «شی جینپینگ» همتای چینی او ماه گذشته در مسکو بیانیه مشترکی صادر کردند و هر دو خواستار طرح صلحی برای این شبه جزیره شده اند و هر دو نظامی گری آمریکا را در منطقه محکوم کردند.

به طور کلی می توان گفت که چین و روسیه برای ممانعت از آغاز جنگ جهانی سوم با یکدیگر متحد شده اند.

رایزنی های دو جانبه

در تازه ترین تحرکات این دو کشور، وزارت خارجه چین امروز چهارشنبه اعلام کرد: «وانگ یی» در گفتگوی تلفنی با «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه و «زیمگار گابریل» همتای آلمانی خود تحولات شبه جزیره کره را مورد ارزیابی قرار داده و بر حل مسالمت آمیز این مسئله تاکید کرده است.

وزیر خارجه چین در گفتگو با همتای روسی خود در خصوص مسائل دوجانبه، منطقه ای و تحولات اخیر شبه جزیره کره به بحث و تبادل نظر پرداخته است. او همچنین تصریح کرده است که حل مسئله هسته ای کره شمالی از راه های مسالمت آمیز و با در نظر گرفتن منافع مشترک تمامی طرفین حائز اولویت است.

وانگ یی افزود: «برای جلوگیری از بحرانی که در ماه اوت به وجود آمد مقامات کره شمالی و آمریکا باید فورا از اظهارات تحریک آمیز اجتناب ورزند. نباید اجازه افزایش تنش در آن سوی مرزهای چین و روسیه را داد».

لاروف نیز در این گفتگو ضمن غیرقابل قبول دانستن مداخله نظامی برای حل و فصل بحران کره شمالی اظهار داشت که به جای آن، باید از راه های دیپلماتیک و سیاسی برای حل این موضوع اقدام کرد.

چین واردات از کره شمالی را ممنوع کرد

چین مخالف گزینه نظامی است و معتقد است باید از طریق گزینه اقتصادی و یا مذاکره این معضل را حل و فصل کرد. در همین راستا این کشور در تازه ترین اقدام، واردات زغال سنگ، سنگ آهن، سرب و غذاهای دریایی از کره شمالی را ممنوع اعلام کرد.

پکن گفته است این تحریم در جهت تحریم های جدید سازمان ملل است که عرصه اقتصادی را بر «پیونگ یانگ» تنگ تر می کند. بر همین اساس، ساعاتی پیش وزارت بازرگانی چین در سایت خود اعلام کرد واردات زغال سنگ، سنگ آهن، سرب و غذاهای دریایی از کره شمالی به خاک چین ممنوع شده است.

روز گذشته خبرگزاری رسمی کره شمالی در گزارش خود اعلام کرد که طرح حمله موشکی به پایگاه های نظامی آمریکا در جزایر گوام را آماده و در اختیار رهبر این کشور قرار داده است با این حال اما کیم جونگ اون تصمیم گرفته تا در این زمان بحرانی، طرح را اجرا نکند و برای مدت کوتاهی رفتار واشنگتن را زیر نظر داشته باشد.

تصمیم پیونگ یانگ، نشان از عقب نشینی این کشور از تهدید های چند روز اخیر خود است.

حمله هکرهای کره شمالی

با این حال کره شمالی آرام ننشسته است. هکرهای کره شمالی با ارسال آگهی استخدام از طریق نامه های الکترونیکی، بد افزارهایی را برای پیمانکاران نظامی آمریکا ارسال کردند.

هکر های وابسته به این کشور، پیمانکاران نظامی آمریکایی از جمله کسانی را که به کار با سامانه های دفاع موشکی مورد استفاده در کره جنوبی علاقمند هستند، هدف قرار داده اند. شرکت امنیتی آمریکایی «پالو آلتو نت ورک» در گزارشی اعلام کرد هکر ها طی این ماه از همان روش هایی استفاده کرده اند که گروه هکری «لازاروس گروپ»‌ در حملات اولیه خود استفاده کرده بود. این گروه در گذشته با پیونگ یانگ همکاری کرده است.

پالو آلتو متوجه شد که لازاروس گروپ در دو آزمایش موشکی اخیر کره شمالی، اولی در چهارم ژوئیه (13 تیر) و دومی در 28 ژوئیه (6 مرداد)، آگهی های استخدام جعلی را با بد افزارهای زیادی از طریق نامه های الکترونیکی به کارمندان پیمانکاران نظامی آمریکا ارسال کرده است. یکی از این آگهی های، آگهی استخدام جعلی برای سمت مدیریت در بخش سامانه ضد موشکی تاد ساخت آمریکا بوده است.

با افزایش این تنش ها کشورهای منطقه از احتمال وقوع جنگ خبر دادند و روز گذشته رئیس جمهوری کره جنوبی، از آمریکا خواست تا برای جلوگیری از درگیری ها کمک و یک راه حل دیپلماتیک برای این بحران پیدا کند. پیشتر نیز «جیمز ماتیس» وزیر دفاع آمریکا، به کره شمالی هشدارداد که هر حمله ای از سوی پیونگ یانگ فورا به جنگ منجر خواهد شد اما تاکید کرد که این کشور فعلا بر راه حل های دیپلماتیک متمرکز است.

«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی امروز خود با خبرنگاران در ساختمان وزارت خارجه آمریکا اظهار داشت، مایل به گفت و گو با کره شمالی هستیم ولی این تصمیم بستگی به کیم جونگ اون رهبر این کشور دارد.

تیلرسون در ارزیابی تنش بین آمریکا و کره شمالی در روزهای اخیر گفت: «هنوز هم طرفدار مذاکره با کره شمالی هستیم ولی این مسئله به کیم جونگ اون بستگی دارد».

رکس تیلرسون گفت: «دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا کره شمالی را دعوت به دست کشیدن از تهدید کرد. پیونگ یانگ در صورتی که به این دعوت پاسخ ندهد، با غضب و خشم آمریکا روبرو خواهد شد.»

دونالد ترامپ هم با تهدید کره شمالی با این اظهارات که «با آتش و خشمی که دنیا هرگز مانند آن را ندیده مواجه می شود» در ابتدا رهبر کره شمالی را به خشم آورده بود.

شرط مذاکره آمریکا با کره شمالی

در حالی تیلرسون از مذاکره دم می زند که «هدر ناوئرت» سخنگوی وی در وزارت خارجه شرایط آمریکا برای توافق با کره شمالی را اعلام کرده است

به گفته وی، شمالی باید با جدیت اقدام به خلع سلاح هسته ای کند تا بتواند مذاکرات باآمریکا را آغاز کند.

به گفته این مقام آمریکایی، واشنگتن برای مذاکره با رهبر کره شمالیآماده است، «هنگامی که زمان مناسب فرا برسد»، «هنگامی که آنها تلاش جدی خود برای خلع سلاح هسته ای را به ما نشان بدهند. ما هنوز هیچ تلاشی نمی بینیم.»

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۱۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، گفت: باید کارگروه‌های تأمین مالی به همت اتاق‌های استانی تشکیل شود تا زمینه استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی فراهم آید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی ایران، محمد خاکی، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران، با اشاره به وضعیت نامناسب منابع مالی بانک‌ها و تلاش آنها روی اعطای تسهیلات تکلیفی، پیشنهاد ایجاد کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور را مطرح کرد. این کارگروه‌ها توان هدایت بنگاه‌ها به سمت استفاده بهینه از منابع بازار سرمایه را دارند.

رئیس اتاق خرم‌آباد  ضمن تأکید بر اهمیت نقش بازار سرمایه در تأمین منابع مالی موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی تصریح کرد: در گذشته واحدهای اقتصادی وابستگی خاصی به منابع بانکی داشتند؛ اما امروز ظرفیت‌های بازار سرمایه به حدی است که می‌توان از میزان اینم وابستگی بکاهیم و سراغ روش‌های جدید تأمین مالی برویم.

به اعتقاد او باید از روش‌های سنتی عبور کرد و به کمک شیوه‌های جدیدی که در سطح دنیا رایج است، منابع موردنیاز بنگاه‌های اقتصادی را تأمین کنیم.

این فعال اقتصادی ادامه داد: چند سالی است که به دلیل شرایط اقتصادی حاکم، سیاست‌های بانک مرکزی به سمت سیاست‌های انقباضی پیش رفته و همین عامل موجب شده تا بانک‌های عمل نتوانند پاسخ‌گوی نیاز بنگاه‌های اقتصادی و حتی پروژه‌های شهرداری باشند. در واقع بانک‌ها تنها تا 80 درصد منابع خود را می‌توانند در قالب تسهیلات بپردازند و از آنجا که سیاست‌های انقباضی مطرح است، مانند گذشته نمی‌توانند در تأمین منابع بنگاه‌ها نقش بازی کنند.

رئیس اتاق خرم‌آباد، متناسب با کم‌رنگ شدن نقش بانک‌ها در پروسه تأمین مالی و از طرفی نیاز مبرم واحدهای اقتصادی به نقدینگی جدید، پیشنهاد داد: کارگروه‌های تأمین مالی استانی به همت اتاق‌های سراسر کشور و با حضور نماینده یک شرکت کارگزاری، مدیران سازمان‌های دولتی مربوطه، نماینده شهرداری و نمایندگان اتاق شکل بگیرند و در راستای هدایت صاحبان پروژه‌های تجاری و اقتصادی به استفاده از بازار سرمایه، حرکت کنند.

خاکی تصریح کرد: ظرفیت این کارگروه در این است که متقاضیان منابع مالی را در استفاده از بازار سرمایه راهنمایی کنند تا آنها بتوانند از بهترین و مناسب‌ترین روش تأمین مالی بهره ببرند. از طرفی این کارگروه‌ها باید به صورت استانی فعالیت کنند چراکه صنایع و ظرفیت‌های هر استان با استان دیگر متفاوت است.

رئیس اتاق خرم‌آباد تأکید کرد: دبیرخانه این کارگروه می‌تواند در اتاق و ذیل دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استانی، شکل بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیانیه ارتش اسرائیل درباره عملیات رفح
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • آمریکا لبنان را تهدید کرد: یا موافقت با ساخت برج‌های مراقبت یا توقف حمایت‌ها از ارتش
  • انصارالله یمن، رژیم صهیونیستی را تهدید کرد
  • واشنگتن‌پست: دلیل تعلیق رابرت مالی نگه‌داری اسناد محرمانه در تلفن شخصی و به سرقت رفتن آنها از طریق حمله سایبری بود/ اعضای ارشد کنگره آمریکا خواستار توضیح شدند
  • اهداف حمله اسرائیل به رفح به روایت سی ان ان
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ترکیه: حماس پس از تشکیل کشور مستقل فلسطین، سلاح را کنار خواهد گذاشت/ اگر کشور مستقل فلسطین برپا نشود، ممکن است جنگ ها و فجایع دیگری در غزه تکرار شود